PANDA WORLD – Produse de calitate superioară pentru casa ta

Panda World s-a născut în 2015 în România din dorința de a oferi tuturor soluții practice și moderne în același timp și, mai ales, de a ușura munca în întreținerea casei. Știind că nu există casă fără covoare și acesta fiind un element de design important în amenajarea casei, ne-am decis să căutăm soluții.

Covoarele Panda înlocuiesc covoarele clasice grele, greu de manevrat și greu de curățat, cu unele cu o greutate mult mai mică, ușor de curățat, care se pot spăla la mașina de spălat rufe la temperaturi de 20-30 grade, aderente la parchet și gresie, făcând astfel curățenia în casă mai ușoară și neîmpovărătoare.
Suntem primii importatori de covoare și traverse antiderapante din România și ne perfecționăm constant calitatea și designul, pentru a satisface nevoile clienților noștri. Ținem cont de recomandările și dorințele acestora pentru a oferi covoare premium la prețuri accesibile.

 

Cuvinte cautate recent: covoare, covoare antiderapante, traverse antiderapante, covoare bucătărie, covoare la modă, covoare panda, covoare design, traverse, covoare living, covoare modern, covoare trendy